16.12.09

Beryktade ryttare

Har man kommit så långt att man får sätta på bettet kan man inte bara leda runt någon i cirklar.

5 kommentarer:

Anders sa...

Bästa betsel är den delade tanken!

Respekten och förtroendet som gör det intellektuella samspelet till något utvecklande, det erotiska till något obegränsat och samspelet med andra människor till en lek!

Nästa steg ska inte begränsas av en nödvändig avstämning med någon annan - nästa steg ska ohämmat bara vara en bekräftelse på ens eget driv och vetskapen om den delade tanken gör handlingen obegränsad.

Hoppas inte ditt betsel stoppar dig från nya äventyr, resor i nuet, ta in och möta främlingar, söka ny fysisk och intellektuell stimulans...

För lite ryskor i hotellbarerna, för mycket trygghet kring de du känner... betslet skall tas av och jag ska med ett leende leda fram dig till det förbjudna vattenhålet, tvinga dig att dricka av det vatten som får dina näsborrar att vidgas. Hårdhänt få dig att överge dina förnuftiga tveksamheter... när du sedan dricker ska jag se på, ta ett steg tillbaka och njuta av blicken jag får av dig när du visar att du njuter av att jag hjälper dig att tänja på dina tveksamheters gränser. Du ska känna att det är inte jag som håller dig tillbaka - det du vill och vågar är det som gör dig - då mår du bra - och därför njuter jag av att se dig dricka ur det förbjudna vattenhålet.

När du förstår hur viktigt det är för mig att se dig utvecklas, ta nya steg och våga tänja gränser då kommer du att känna det betsel som jag fäst på dig!

Anders sa...

Med nyckeln tar jag mig in i lägenheten tidigt, tidigt... Obemärkt smyger jag in, jag böjer mig över din säng där du fortfarande sover, liggande på mage.

Jag lägger en kall hand i din svank och låter den andra smyga in under ditt hår i nacken. Jag flätar fingrarna kring ditt hår och tar ett stadigt grepp om nackhåret. Jag lägger en kyss på din hals, låter min hand vandra ner över din stjärt för att känna din värme...

Jag glider ner i sängen bredvid dig, vänder dig med ryggen mot mig och låter min kuk leta sig fram till ditt sköte. Liggandes på sida tränger jag in i dig, tar dig först långsamt och sedan allt hastigare... ditt huvud är nu nertryckt i kudden och jag trycker mig in i dig. Allt häftigare, nu med hela min tyngd ovanpå dig, tar jag dig bakifrån.

Med ett sista långt tryck sjunker jag ner över dig, lägger mitt ansikte bredvid ditt och viskar "god jul - ditt paket ligger under granen".

Jag reser mig upp och lämnar ditt hem utan att vi bytt några andra ord med varandra.

God jul, hör jag tillbaka när jag stänger och låser dörren bakom mig...

Anonym sa...

Hoppsan sa!!!!

Lust och Fägring sa...

Hoppsan sa säger jag med. Gled av stolen. God Jul!

Emma sa...

Olämpligt men mycket upphetsande. LoF, du har dom bästa beundrarna!!!