8.3.08

Det underjordiska

När det är extra mycket att göra på jobbet blir jag av någon anledning extra sugen på sex. Den där sköna känslan av att systemet är högbelastat men att man samtidigt klarar av att processa alla uppgifter är upphetsande. När utmaning efter utmaning flyter på blir effektiviteten ett afrodisikum.

Räven har en tendens att dyka upp när jag känner mig extra sugen på det erotiska. Jag hade planerat att försöka motstå honom ett tag för att se om jag fick abstinens men i mitt försvagade tillstånd, trillade jag dit ordentligt.

Vi hade en liten välkomstceremoni för vår nya japanska medarbetare i går. Det ingick något glas champagne. Hade inte hunnit äta någon vidare lunch så jag kan nog förutom en hög lustnivå också skylla på fylla. Jag ser Räven smyga sig in i rummet. Han kommer inte rakt fram. Först är han till höger, sen är han bakom, sen är han till vänster, han cirkulerar. När han väl står rätt framför mig är jag rätt skönt snurrig. Han pratar på som med vemsomhelst medans hans ögon hypnoptiserar mig. När han frågar om jag kan komma och kolla på några siffror på hans rum följer jag efter utan att tveka. Vi går under tystnad med snabba steg mot hans rum.

Plötsligt ekar Professorns mörka stämma längs med korridorens stenväggar. Vi vänder raskt och gömmer oss i trapphuset. Jag känner hur noradrenalinet flödar. "Jag vet vart jag vill ta dig för att ta dig" säger Räven och leder mig nedför trapporna. Han fumlar med sina nycklar och håller sedan upp den tunga källardörren. Vi delar en het kyss innan jag slinker förbi honom och traskar rätt in i mörkret.

4 kommentarer:

Anonym sa...

det låter som du bör jobba mycket, så blir det mycket skönt, därefter:)

vem har sagt att arbetsnarkomani inte skulle va lönsamt

Lust och Fägring sa...

Work hard and play hard and play with the hard ;)

Anonym sa...

Är inte varje början på en ny dag en promenad in i mörkret?

Du vet aldrig vad som ska hända men hoppas med spänning att ngt nytt ska ske och sen om det är med ngn ny och spännande så pirrar det lite extra ;-)
...iaf gör fantasin det och sen får man se om verkligheten över-träffar fantasin ;))

Gillar verkligen det här med att det finns en som är i samma sits som mig på jobbet!? :-)
...däremot så tror jag att "mina" tjejer vet om varandra (alla utom en iaf) och att minst ett par av dem tycker det är upphetsande att veta om dem andra och att tro att dem andra inte vet om det! ;-)

Ha en riktigt skön natt ;-)

Pedro

Lust och Fägring sa...

Mmm vissa dras mot ljuset andra mörkret. Skönt ska jag förhoppningsvis ha. Hoppas du har det med.