19.3.09

Varken p.k. eller o.k.

Om man knäpper upp blusen några extra snäpp är det färre som lyssnar men fler som ger en det man vill. Satt på ett viktigt möte och hoppades på att vissa fantiserade om att gnida kuken mot klyftan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Även jag låter mina tankar vandra i dessa sammanhang. Sitter ofta i långa stela, välordnade och tillrättalagda möten. Den välpolerade ytan och de snygga kostymerna och dräkterna döljer effektivt individernas rätta jag. Ofta vet jag vem som är en annan än det "Mötet" får se. Pendlandet mellan den professionella yreksrollen och det frisläppta är i vissa sammanhang större än vad man kan tro. När jag sitter där vandrar mina ögon runt bordet och jag föreställer mig dessa personer i helt andra situationer.

Jag betraktar hennes vackra händer, naglar, hennes blick och hennes läppar. Jag tänker på om hon gillar att suga kuk, hur hon håller sin hand runt densamma och hur hennes ögon ändras när hon är riktigt upphetsad. Jag ser en fast hand vid hennes nacke som smeker hennes hals och upp i nacken under håret - jag läser av hennes erotiska intresse.

Männen är också intressanta att sätta i andra sammanhang - vissa har helt enkelt "checkat ut" - jag har så svårt att se dem hänge sig sexuellt och faktiskt kunna representera någon upptäckarlusta eller erotisk hängivelse. Kåta kan de säkert vara - och runkar gör de säkert - inte minst efter att fått se Dig i ögonen, smygtitta på din stjärt klädd i den tighta kjolen, snegla på konturerna av dina bröst... de ändrar ställning när de börjar känna sig osäkra inför sin begynnande upphetsning.

Redan när du kommer in i mötet fastnar mina ögon i dina... redan under de korta sekunder fram till att vi tar varandra i handen och hälsar har jag byggt upp en bild av din kraft, mjukt eller hårt, med lång eller kort ögonkontakt, med eller utan leende. Är du spänd vill jag få dig att koppla av - är du för avslappnad vill jag få dig att sträcka på dig. När vi sedan sitter ner och vi lämnat en första smak av vad vi representerar såväl i professionell avsikt som i personlig profil börjar fantasierna. Jag försöker föreställa mig hur det skulle vara att älska med dig. Mina händer och mina läppar är överallt på din kropp, jag vill känna hur du använder naglarna, jag vill känna att du vågar och kan ta för dig och jag vill se dig i ögonen när vi utmanar varandras gränser. Jag sitter med en begynnande resning och fantiserar om min kuk i din mun, mot din kind och dina läppar som kysser mina. Blandat med den seriösa diskussionen och frågorna och svaren kommer jag tillbaka till mina tankar och när vi är klara har jag älskat med hela dig och jag har flera bilder i mitt inre som jag tar med mig i stunder av fantasier.

Jag hoppas att du ser det i mina ögon - jag sitter fysiskt på andra sidan bordet - men i mina tankar har jag trängt långt in i dig och mina händer smeker dina bröst och mina läppar kysser hungrigt dina... Där är jag hela tiden när du möter mig - och du gör mig kåt - jag sitter på andra sidan bordet med en begynnande resning och längtar efter att få frigöra min upphetsning...

Lust och Fägring sa...

Visst syns tydligt i dina ögon... Undrar så om det jag tänker syns i mina.