3.4.07

Som väntat

Så fort Någon börjar kasta kärleksfulla ord åt mitt håll ska jag alltid försöka kväva dem med Flygledarens giftiga kyssar. Flygledaren är hal och farlig och skön. Jag får inte förföras av hans fiolspelande. Jag vill inte drunkna men det var underbart att äntligen få sova.

Professorn ringde ikväll och var allmänt rar, vill äta middag med mig i morgon. Kanske kan en kväll i hans sällskap skölja bort drömmarna om Flygledaren, oron om Någon och fantasierna?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ur ren egoistisk synvinkel: ligg med proffesorn, jag behöver det. Nejmen alltså, jag är bara en sucker för snuskiga detaljer. Och så gillar jag din blogg och hur du är här.

Anonym sa...

En flygledare som är som näcken? Vart hittar du dessa karlar? Riktigt underhållande och riktigt kittlande blogg. Du ger verkligen utrymme för tolkning och intressant nog så tror jag att det är medvetet. Det är säkert många som bara kommer hit för att de fått träffar på snuskiga ord men jag läser för att orden är så roliga att analysera. Du är öppen på ett sätt som gör dig till en enigma, en ljuvlig paradox.

Lust och Fägring sa...

Haha.. vad egoistiskt av dig!

Karlarna hittar oftast mig. Förstår inte riktigt vad det är att analysera och men tack? Hur hittade du hit om du inte sökte på snuskiga ord?