26.5.07

Lester Diamond

Det finns en som alltid säger det jag behöver men inte vill höra. Det han säger är precis det som krävs för att få mig tillbaka in i hörnet. Det trånga, varma hörnet där sanningen smakar beskt. Det är slående hur konsekvent han är i sin manipulation. Han lockar alltid tillbaka mig precis när jag står vid branten till att bli av med honom. Det är en fruktansvärt frustrerande situation vill jag lova. Han är som en klåda jag inte får klia och det börjar bli outhärdligt.

Vi ska ses på torsdag och jag längtar.

Att sitta hemma och häcka är ganska trevligt försöker jag intala mig. Har inte gjort mycket mer än badat på hela dagen. Satt på balkongen en stund och såg avundsjukt på medans folk stojade ut i natten. De flesta var överförfriskade och hojtade glatt. Jag vinkade, höjde temuggen och skålade med dårarna.

Jag har inte orken att vara stygg just nu men när jag återfår kraften kommer de stå som spön i backen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

he he.. stå säger du.. flin

Anonym sa...

MEnar du från Casino?

Lust och Fägring sa...

Givakt tack.

Ace said it best: When you love someone, you've gotta trust them. There's no other way. You've got to give them the key to everything that's yours. Otherwise, what's the point? And, for a while, I believed that's the kind of love I had.

Cygnus sa...

Piggnat till?

Lust och Fägring sa...

Jadå... nu är jag på fötter så att jag snart kan lägga mig på rygg ;)