28.2.09

Seriously?

Ryskan satte sig i hotellbaren. Ryskan hade visst valt en lagom kort kjol för hon fick sällskap direkt. Ett gäng på fyra affärsmän ville bjuda på drinkar. Ryskan berättar att hon har två barn som heter Demitri och Sonja. Ryskan har bilder på dem i plånboken, bilder som hon klippt ut ur en tidning. Affärsmännen visar i sin tur stolt upp bilder på sina barn.

Det flirtas och skojas i massor först. Armar som snuddar, klapp på lår, långdragna blickar, slick om läppar. Fast när spriten når en viss nivå börjar en del av munterheten försvinna. Affärsmännen klagar på vädret. De klagar på marknaden. De klagar på chefen. Efter några glas till klagar de på fruarna. Det är ingen som kallar sin fru för "regeringen" eller så, tonen är inte rå. Det är ingen som klagar på att de inte längre får komma till. Det de klagar över är bristen på kommunikation, bristen på nyfikenhet. De var rörande överens om att de inte kände sig tillräckliga. Deras bekymrade bryn var bedårande. Tror att Ryskan hann bli kär i alla fyra. Hon orkade däremot inte komma med råd eller vara ett stöd. Istället tackade hon för sig och de kindpussades adjö. Hon drog på sig pälsen och tog en promenad runt kvarteret.

Deras samtal hade väckt många frågor. Frågor om kärleken. Frågor om vad som får den att blomma och vad som får den att dö. Frågor om hur livet borde se ut och vad som egentligen är nyckeln till lycka. Men den största frågan var väl kanske ändå vad fan behöver en rysk MILF göra för att få till en gangbang på ett hotellrum i den här stan?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Seriöst kul! Haha! Hårda tider är det!

Anonym sa...

Garvar ihjäl mig. Helt oväntat slut. Och jag tror inte att du är seriös nej, däremot att du är rätt less på något. Har jag rätt?

Lust och Fägring sa...

Tiderna verkar rätt mjuka.

Inte ha ihjäl dig. Less is not more om man säger så.