2.1.09

Nyårslöfte

Min klänning faller till golvet. Lintotten sitter på sängkanten och ler. Han har fina tänder. Jag ställer mig mellan hans knän. Han tar tag om min midja, lutar sig fram och pussar min mage. Jag drar fingrarna igenom hans hår. Han smeker över stjärten och in mellan mina lår. Han kan inte ha undgått att känna min hetta.

Sakta, sakta drar han ner mina trosor. Han kupar fittan med ena handen och tittar upp på mig. Jag nickar medgivande och han pressar försiktigt in långfingret i springan. Strax därefter följer pekfingret. Med den andra handen greppar han min högra skinka. Han låter fingrarna glida in och ut samtidigt som hans tumme skickligt masserar klittan. Han jobbar snabbt upp ett skönt tempo. Jag njuter.

Jag drar ner behåkuporna så att jag kommer åt att nypa i bröstvårtorna. Flämtar och stönar. Han pullar snabbare och snabbare, hårdare och hårdare. "Åh vad sexig du är" säger han om och om igen. Mitt inre kramar spastiskt om hans hala fingrar och huvudet kastas bakåt.

När jag kommit klart drar han ner mig i knät. "Såhär schööönt har jag inte haft på hela året" viskar jag i hans öra. "Nej och schööönare ska det bli" svarar han och för min hand till den stora bulan i hans byxor.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en bra uppvärmning men jag kan inte tänka mig att Lintotten lät dig komma undan utan att själv få komma.

Anonym sa...

Vilket alltså är mitt sätt att säga att jag vill höra mer ;-)

Lust och Fägring sa...

Tack för förtydligandet. Det kom mer... mycket mer.